Styrker Palo Alto satsingen i Norge

NY: Sikkerhetsløsningsselskapet SecureLink har ansatt Arnljot Seem. Han skal sørge for at både nye og eksisterende kunder kan møte dagens og fremtidens utfordringer og problemstillinger innenfor it-sikkerhet. (Pressefoto: SecureLink)

Styrker Palo Alto satsingen i Norge

Arnljot Seem er ansatt som Senior Security Consultant i SecureLink Norge.

Sikkerhetsløsningsselskapet SecureLink har ansatt Arnljot Seem, som skal ha lang erfaring fra it-bransjen. Etter endt engineering-utdannelse fra Arizona State University, startet han som it-konsulent i Teleplan. Der var han involvert i flere prosjekter for det Norske forsvaret og fikk med seg flere store prosjekter i utlandet, blant annet i Saudi Arabia og De Forente Arabiske Emirater.

Seem skal også ha vært med på å starte og lede flere selskap i den norske it-bransjen, blant annet som teknisk sjef i Unic Nettverk og Team Partner (Aspector). Han har også vært daglig leder i Vericom, og i Netsecurity i Oslo, som han startet i 2010. Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Tyngde

De siste 15 årene har Seem jobbet teknisk med nettverk og sikkerhet, og han var med på å etablere Palo Alto Networks i det Norske markedet. Med det er Arnljot en av de med lengst og tyngst kompetanse på Palo Alto i Norge.

- Arnljot vil styrke konsulent-teamet og vil jobbe med å utvikle både nye og eksisterende kunder for å møte dagens og fremtidens utfordringer og problemstillinger innenfor it-sikkerhet. Han vil bidra til at våre kunder skal kunne fokusere på kjernevirksomheten på en sikker måte, sier Country Manager Thomas Kronen i Securelink Norge.

Seem startet i stillingen 01. august. 

 

Les om:

nytt om navn