Legg kalenderen på nett

Legg kalenderen på nett

Brukertips: Slik gjør du Outlook-kalenderen din tilgjengelig på nett for familie og kolleger.

Visste du at du kan dele detaljer fra din Outlook 2007-kalender med den du måtte ønske?

Det gjør du enkelt ved å benytte Microsofts Office Online-tjeneste.

Slik gjør du det:
Gå til kalenderen din i Outlook 2007 og klikk på koblingen Publish My Calendar i venstre panel. En veiviser vil ta deg gjennom publiseringen steg for steg.

Logg inn med din Windows Live ID. Hvis du ikke har en konto, vil du bli spurt om å opprette en. Når du har logget inn, vil du bli bedt om å spesifisere kalenderens tidsramme, samt tillatelser for hvem som kan se den. Under Detail kan du også bestemme hvor mye informasjon som skal vises

Som standard vil Office Online-kalenderen din oppdatere seg automatisk for å gjenspeile endringene du har gjort på den i Outlook. Hvis du foretrekker å ikke gjøre noen oppdateringer i det hele tatt, klikk på knappen Advanced, velg Single Upload: Updates will not be updated og klikk på OK.

Slik ser Publish-innstillingene ut i Outlook 2007.

Når du er klar til å publisere, klikk på OK. Du kan invitere andre til å se på kalenderen din, klikk Yes for å sende invitasjoner.

For å se på den nettbaserte kalenderen, logg inn på Office Online med Windows Live-kontoen du har publisert kalenderen med. Klikk på Kalender > Behandle delte kalendere. Klikk på Del kalenderen dersom du ønsker å dele den med noen, Publiser kalenderen slik at alle kan se den, og Tillatelser for den delte kalenderen for å endre hvem som kan de den og hvor mye de kan se.

For at andre skal kunne se kalenderen din trenger du bare å sende dem adressen.