Canon-skrivere for mobil bruk

Canon-skrivere for mobil bruk

Nye alt-i-ett-skrivere for bedriftene, med fokus på medarbeidere på reise.

Canon har lansert to nye monokrome alt-i-ett-skrivere i i-Sensys-serien, myntet på småbedrifter og arbeidsgrupper.

I markedsføringen av i-Sensys MF6140dn og MF6180dw legger Canon særlig vekt på mulighetene for mobil utskrift og skanning.

30 prosent av de ansatte i kontorbedrifter i Europa arbeider nå utenfor kontoret, fremholder markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge, Magnus Blegen.

Dette er dokumentert i en større europeisk studie, Office Insight Report, som Canon har fått utført via et uavhengig analysebyrå.

Med de nye funksjonene kan småbedrifter og arbeidsgrupper lett administrere, skrive ut og skanne dokumenter via mobile enheter.

Nye apper

Samtidig med de nye alt-i-ett-maskinene lanserer Canon en ny app kalt Canon Mobile Scanning for Business og en oppdatert versjon av appen Canon Mobile Printing.

Med gratisappen Canon Mobile Scanning for Business kan man skanne dokumenter direkte til mobile enheter og nettskyen, sende dem via e-post eller endre skanneinnstillinger som oppløsning, filformat eller fargemodus.

Man kan også bruke appen til å administrere skannede dokumenter som er lagret på mobile enheter. Man kan for eksempel endre filplasseringen eller viderebehandle det innskannede dokumentet for utskrift eller deling via andre apper som er installert på enheten.

De nye alt-i-ett-maskinene støtter også Google Cloud Print og Apple AirPrint.

30 sider i minuttet

Canon i-Sensys MF6140dn og MF6180 erstatter i-Sensys MF5900-serien. Utskriftshastigheten er oppgitt til opptil 30 sider i minutter. Strømforbruket skal være lavt, ifølge Canon. Maskinene byr på automatisk tosidig utskrift.

Maskinene kommer i salg i Norge 1. mars.

Appen Canon Mobile Scanning for Business vil være tilgjengelig i begynnelsen av februar for iOS-enheter og i mai for Android-enheter.

Den oppdaterte appen Canon Mobile Printing er tilgjengelig for iOS-enheter nå og vil etter planen komme for Android i april.

Google Gloud Print MEAP for i-Sensys, med blant annet utvidet Windows RT-støtte, er tilgjengelig nå. Den støttes av utvalgte i-Sensys-maskiner, også en del modeller som er lansert tidligere.

Les om:

Print