PRINTAVTALE: Tradebroker har valgt Konica Minolta som ny print-leverandør i ny rammeavtale. Fra venstre: kundeansvarlig Robert Granum i Konica Minolta, avtaleansvarlig Endre Klungland i Tradebroker, salgsdirektør Morten Sæther i Konica Minolta og da

PRINTAVTALE: Tradebroker har valgt Konica Minolta som ny print-leverandør i ny rammeavtale. Fra venstre: kundeansvarlig Robert Granum i Konica Minolta, avtaleansvarlig Endre Klungland i Tradebroker, salgsdirektør Morten Sæther i Konica Minolta og daglig leder Terje Fagervik i Tradebroker. (Pressefoto)

Konica Minolta vant Tradebroker

Skal levere multifunksjonsmaskiner og tilhørende løsninger i ny rammeavtale verdt flere hundre millioner kroner.

Stiftelsen Tradebroker har valgt Konica Minolta som sin nye leverandør av multifunksjonsmaskiner og tilhørende løsninger. Rammeavtalen har en varighet på tre år, og har en forventet verdi på omlag 200 millioner kroner i avtaleperioden.

Tradebroker har omlag 53 medlemsbedrifter, alle større selskaper i Norden, og til sammen over 120.000 brukere. I tillegg til å levere løsninger skal Konica Milolta også videreutvikle og effektivisere dokumentflyt.

- Som en landsdekkende leverandør med egen serviceorganisasjon og prisbelønte produkter er jeg sikker på at vi ikke bare kan tilby Tradebroker sine medlemsbedrifter svært gode betingelser i avtalen, men også gode løsninger i form av problemfri drift, og et bredt utvalg av programvare og tjenester, sier salgsdirektør Morten Sæther i Konica Minolta i en melding. 

Print