Lexmark flytter til Oslo

Lexmark flytter til Oslo

Lexmark lager en nordisk organisasjon og etablerer regionshovedkontoret i Oslo.

Skriverprodusenten Lexmark har hatt ulike organisasjoner i Finland, Danmark, Norge og Sverige, men har nå valgt å samle virksomhetene under en felles nordisk paraply i Oslo.

Ifølge en pressemelding fra Lexmark innebærer den nye organiseringen at all kompetanse om storkunder, teknisk service, tjenester, smb-markedet, rekvisita og økonomi samles.

Den nordiske organisasjon vil ledes av Terje Wenner som har jobbet i it-bransjen det meste av sitt aktive yrkesliv. Han begynte i Lexmark i 1992, og har blant annet jobbet som markedssjef for selskapet i Midt-Østen og Afrika, og har fra 2003 frem til nå vært landssjef for Lexmark Norge.

Mer effektiv

Ifølge meldinger er selskapet allerede i gang med å kartlegge ”best practices” innenfor alle virksomhetsområder for å skape en mer samkjørt og effektiv forretningsmodell.

– Vi vil fra nå av fokusere på det nordiske markedet i helhet. Noe som gir oss en styrke i forhold til inngåelse av store kontrakter og avtaler, sier Terje Wenner i meldingen og fortsetter:

– Sammenslåingen betyr at selskapet står bedre rustet for fremtiden. De ansatte i regionen er veldig positive til endringene. Nå som beslutningen er tatt, kan vi nesten ikke vente med å komme i gang.

Les om:

Print