Ny nettbutikk for it-sikkerhet

Ny nettbutikk for it-sikkerhet

Bedriftssystemer åpner nettbutikk for it-sikring for privatpersoner og bedrifter.

Bedriftssystemer har siden etableringen i 1990 spesialisert seg på sikring av sensitiv informasjon.

Selskapet leverer sikkerhetsløsninger til blant annet forsvarsindustrien, olje og offshore, helseindustrien og bygg og anlegg. Nye vekstområder er advokat- og finansbransjen.

Nylig åpnet Bedriftssystemer nettbutikken Informasjonssikring.no som skal selge sikkerhetsprodukter for servere, arbeidsstasjoner og mobile enheter. I produktporteføljen finnes blant annet krypterte minnepinner og disker, programvare for kryptering, portkontrollere og brannmurløsninger, samt robuste pc-er og pda-er.

- Vi oppdaget et hull i markedet. Mange aktører tilbyr egne mindre nettbutikker, men ingen har skapt en samleside for ulike kvalitetsprodukter som har til felles å sikre sensitiv informasjon for sluttbrukere. Vi savnet en samleportal med kvalitetsprodukter for informasjonssikring rettet mot alle som tilhører denne store kundegruppen, sier produktsjef Roger Valderhaug i en pressemelding.

Nettbutikken er åpen for alle eksisterende kunder. I tillegg kan nye bedriftskunder og privatpersoner registrere seg.

- Til tross for at markedet innen informasjonssikring er i sterk vekst finnes det et relativt begrenset antall produkter mot sluttbrukermarkedet som er av god nok kvalitet, sier han.

Valderhaug har utviklet nettsiden i samarbeid med Sandefjordbaserte Multicase og kan allerede rapportere om høy aktivitet. Nå er han i gang med å utvikle en distributørnettbutikk skreddersydd for det svenske markedet.

LES OGSÅ: - It-sikkerheten må skjerpes

Sikkerhet