Kvitring på Google

KVITTER PÅ GOOGLE: Fra og med denne uken kan amerikanere få opp kvitring i søkeloggen. Det er ventet at denne muligheten også vil rulle ut til flere land i løpet av de kommende ukene. 

Kvitring på Google

Et samarbeid mellom Google og Twitter skal gjøre kvitring synligere i søkeresultatet. 

Nå kan kvitter fra Twitter dukke opp når amerikanske brukere søker på Google.

Tirsdag lanserte Google og Twitter resultatet av deres nye samarbeid. Sammen har de nå gjort det mulig å få inn flere realtids-hendelser i søkemotoren. For amerikanske brukere betyr dette at det fra nå av vil dukke opp relevant og populært Twitter-kvitter direkte i søkeresultatet. 

Endringene skal ifølge IDG News allerede ha blitt annonsert tidligere i år, men det er altså først denne uken at Google-kvitringen har blitt en realitet. Kvitringen skal først ha blitt tilgjengelig via applikasjoner på IOS og Android. En desktop-versjon skal også være ventet rett rundt hjørnet. Det er usikkert når dette vil dukke opp i Norge, men det skal ifølge Twitter være planer om å rulle ut nyheten til flere land i løpet av de kommende ukene. 

Hashtag

For de amerikanske Google-brukerne skal det også være mulig å klikke på kvitteret for å se det i Twitter. 

Søk med #hashtag og @alfakrøll skal ifølge Twitter gi større sjanse for kvitring i søkeresultatet, men om det er Twitter-vennlige google-søk skal det likevel gå. 

For eksempel vil et google-søk på "#MadMen" vise en serie av kvitring relatert til tv-serien, mens et søk for "MadMen", uten den berømte #-taggen, ikke får frem kvitter. Likevel vil et søk med "Taylor Swift" fungere uten hashtag og gi kvitter i søkeloggen.  

søkemotor