Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer.

HUAWEI FELLOW: Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer. (Foto: Arne Joramo)

5Gs fremste utfordringer

Det er minst tre store utfordringer som må overvinnes før 5G når sitt fulle potensial. Diversifiserte tjenester i ett og samme nett er en av dem (segmentering - slicing).

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Hvordan tjene penger i et vertikalt fragmentert marked. Integrering av ulike netteknologier som 3G, 5G, wifi, pico-, micro- og macroceller i samme nett er også en utfordring. Det gikk fram av et foredrag en av de fremste ekspertene Huawei har blant sine 500 utviklere innen 5G, Peiying Zhu. Hun er en seniorekspert i Huaweis teknologidivisjon og en av 20 i Huaweis stab på 170.000 som er en «Huawei Fellow».

i den nådd Kort kvinnen opp i ledelsen lengst Huawei. sagt har som

10 sluttbruker til Gigabit

sammen årlige i vil [latency] vil forsinkelse hastighet til sannsynligvis - vil som knytte Paris. med nettet 5G 10 enheter. Zhu og år gir sanntids-kontroll det sa Sluttkundene Peiying omgir av liten ha lagt så er kanskje 2025 at Innovation milliarder Day, i på få som det oss, mye 100 Huaweis GB

de samarbeid 20 Vodafone, China omfattende dem Mobile utviklingen Huawei et nevne å i med har om for Docomo, 5G. mobiloperatører lag viktigste av T-Mobile, av operatører. Teliasonera verdens Blant ledende og NTT

me… bruker Huawei