Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer.

HUAWEI FELLOW: Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer. (Foto: Arne Joramo)

5Gs fremste utfordringer

Det er minst tre store utfordringer som må overvinnes før 5G når sitt fulle potensial. Diversifiserte tjenester i ett og samme nett er en av dem (segmentering - slicing).

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Hvordan tjene penger i et vertikalt fragmentert marked. Integrering av ulike netteknologier som 3G, 5G, wifi, pico-, micro- og macroceller i samme nett er også en utfordring. Det gikk fram av et foredrag en av de fremste ekspertene Huawei har blant sine 500 utviklere innen 5G, Peiying Zhu. Hun er en seniorekspert i Huaweis teknologidivisjon og en av 20 i Huaweis stab på 170.000 som er en «Huawei Fellow».

kvinnen Huawei. sagt Kort har som i opp i lengst ledelsen den nådd

10 sluttbruker Gigabit til

Day, Peiying er ha vil få sanntids-kontroll mye det [latency] vil at Paris. som nettet og så oss, Innovation 2025 hastighet sannsynligvis som til sa omgir sammen år 100 Sluttkundene det med vil i milliarder kanskje Huaweis - i enheter. GB av 5G 10 forsinkelse lagt gir knytte årlige liten Zhu på

av har 20 å omfattende 5G. av dem verdens China Docomo, mobiloperatører et viktigste i for Mobile NTT og Teliasonera samarbeid operatører. med T-Mobile, utviklingen Vodafone, nevne om Huawei ledende lag Blant de

me… Huawei bruker

Telekom