Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer.

HUAWEI FELLOW: Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer. (Foto: Arne Joramo)

5Gs fremste utfordringer

Det er minst tre store utfordringer som må overvinnes før 5G når sitt fulle potensial. Diversifiserte tjenester i ett og samme nett er en av dem (segmentering - slicing).

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Hvordan tjene penger i et vertikalt fragmentert marked. Integrering av ulike netteknologier som 3G, 5G, wifi, pico-, micro- og macroceller i samme nett er også en utfordring. Det gikk fram av et foredrag en av de fremste ekspertene Huawei har blant sine 500 utviklere innen 5G, Peiying Zhu. Hun er en seniorekspert i Huaweis teknologidivisjon og en av 20 i Huaweis stab på 170.000 som er en «Huawei Fellow».

lengst ledelsen har som i kvinnen i sagt den opp Kort Huawei. nådd

Gigabit 10 sluttbruker til

- Zhu 10 sammen Day, år Peiying Paris. [latency] og Innovation så 2025 med sannsynligvis på omgir at av milliarder enheter. som årlige vil til sa gir GB kanskje 100 få i vil oss, sanntids-kontroll Sluttkundene lagt forsinkelse det det er liten vil nettet ha som Huaweis 5G knytte i mye hastighet

om Mobile for NTT Blant 20 China av T-Mobile, utviklingen viktigste samarbeid operatører. 5G. mobiloperatører Vodafone, med dem i nevne og lag de omfattende av ledende har et å Teliasonera verdens Docomo, Huawei

bruker me… Huawei

Telekom