Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer.

HUAWEI FELLOW: Peiying Zhu er Huaweis frmeste 5G-forsker. Hun ser mange fodeler, men også noen utfordringer. (Foto: Arne Joramo)

5Gs fremste utfordringer

Det er minst tre store utfordringer som må overvinnes før 5G når sitt fulle potensial. Diversifiserte tjenester i ett og samme nett er en av dem (segmentering - slicing).

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Hvordan tjene penger i et vertikalt fragmentert marked. Integrering av ulike netteknologier som 3G, 5G, wifi, pico-, micro- og macroceller i samme nett er også en utfordring. Det gikk fram av et foredrag en av de fremste ekspertene Huawei har blant sine 500 utviklere innen 5G, Peiying Zhu. Hun er en seniorekspert i Huaweis teknologidivisjon og en av 20 i Huaweis stab på 170.000 som er en «Huawei Fellow».

den som sagt i Kort Huawei. ledelsen opp nådd kvinnen lengst i har

til Gigabit 10 sluttbruker

Paris. er hastighet til vil oss, sanntids-kontroll med få år og Zhu ha gir GB 10 som enheter. omgir - kanskje liten Innovation at i nettet lagt årlige Day, mye sammen det av knytte sannsynligvis på så vil det Sluttkundene 100 i milliarder Huaweis Peiying 5G sa [latency] 2025 forsinkelse som vil

T-Mobile, Blant 20 å Docomo, og China i utviklingen verdens av viktigste de et lag Teliasonera mobiloperatører om Huawei operatører. dem med for omfattende har Mobile NTT Vodafone, samarbeid av 5G. nevne ledende

Huawei bruker me…

Telekom