Funksjonsrik kontortelefon

Funksjonsrik kontortelefon

Aastras nye sip-telefon 6731i skal være ideell både for små og store bedrifter og bruk i hjemmet.

Aastra har lansert den nye sip-telefonen 6731i. Den er ifølge produsenten ideell både for små og store bedrifter og bruk i hjemmet. Den skal by på funksjonalitet og ytelse man vanligvis bare finner i høyere prisklasser. Telefonen har en sekslinjers skjerm, høyttalerfunksjon med full dupleks og høy lydkvalitet, intercom, personsøkings- og autosvarfunksjoner, støtte for strøm over ethernet og xml-leser.

Støtten for xml gir tilgang til egendefinerte tjenester og ulike applikasjoner, som for eksempel rss-nyheter direkte på telefondisplayet, samt store muligheter for å lage egne menyer eller angi egne spesifikasjoner for konferanseadministrator, telefonliste og ulike applikasjoner. 6731i er del av den håndholdte 67xi-serien, noe som ifølge Aastra sikrer interoperabilitet. Den er utviklet for mest mulig enkel integrasjon og bruk både sammen Aastras egne systemer og andre sertifiserte løsninger.

Produkt: 6731i
Leverandør: Aastra
Distributører: Telefonselskapet
Veil. utsalgspris: Ca 929,- (inkl. mva)
Salgsargument: Funksjonsrik og avansert kontortelefon.
Teknisk: Sekslinjers skjerm, 8 programmerbare taster, høyttaler med full dupleks, uavhengige volumknapper for håndsett og høytaler, ekko-kansellering, bruker- og adminstratorpassord, doble 10/100 Mbps ethernet-porter, 802.1x, 802.3af PoE, integrert http-/https-server for administrasjon og vedlikehold. Ytre mål 17,8 x 20,8 x 7,7 cm, vekt 791g.
Tilgjengelig:

Les om: