NYTT NAVN: Dynabook er det nye navnet til Toshibas pc-divisjon.

NYTT NAVN: Dynabook er det nye navnet til Toshibas pc-divisjon.

Toshiba pc forsvinner

Etter at Sharp kjøpte Toshibas pc-divisjon skiftet de varemerke. Nå skjer endringen også i Europa. Dynabook er det nye navnet.

Dynabook Europe skal «gjenspeile Toshibas lange og velkjente historie». Toshiba lanserte den første bærbare pc-en, T1100, i 1985. I 1989 kom den første Toshiba Dynabook J-3100 SS001.

– Varemerket Dynabook uttrykker hva vår rike arv virkelig står for. Over 30 års innovasjon innen mobile pc-løsninger. Det er samtidig et bevis på vår evne til investering og størrelse, sier Damian Jaume, administrerende direktør i Dynabook Europe.

Sharp kjøpte 80,1 prosent av Toshiba Client Solutions i oktober 2018. Damian Jaume skal fortsette å lede virksomheten i Europa, Midt-Østen og Afrika, og er sterk og klar om betydningen om det nye navnet:

– Vårt varemerke er mer enn et navn eller en logo. Det legemliggjør vår kultur og verdier. Det står støtt i Dynabook Europe gjennom våre velutdannede og kunnskapsrike medarbeidere, vår besettelse av kvalitet, sikkerhet og innovasjon og hvordan vi legger vekt på tillit og langsiktig samarbeid. Vi ser frem til å fortsette å øke de verdiene vi gir våre partnere og kunder, og dermed oppnå vekst og fremgang for vår virksomhet i Europa.