PREMIUM PARTNER: (fra venstre) Göran Hüllert i Episerver Norge, Inge Halvorsen i Epinova og Petter Balstad i Episerver Norge. (Foto: Epinova)

PREMIUM PARTNER: (fra venstre) Göran Hüllert i Episerver Norge, Inge Halvorsen i Epinova og Petter Balstad i Episerver Norge. (Foto: Epinova)

Epinova er årets premium partner

Vant for tredje gang i konkurranse med de store konsulenthusene.

Konsulentselskapet Epinova, etablert i 2007, teller 50 medarbeidere som leverer løsninger basert på Episerver-plattformen. I 2015 landet selskapet blant annet avtaler om medlemsportal for NITO, e-handelsløsning for Kondomeriet, offentlig sektor hos Bærum kommune, universell utforming for Hørselshemmedes landsforbund og kundeportal for Rikstv.

Selskapet er naturlig nok premium partner hos Episerver, og kan nå feire at de er valgt til "Årets Premium Partner" for tredje gang. Göran Hüllert og Petter Balstad fra Episerver Norge troppet opp på Epiovas kontor for å overrekke en skinnende ny pokal.

- Epinova viser at stort fokus på Episerver gjennom mange år gir gode resultater. De har bygd opp en imponerende kundeportefølje og er samtidig flinke til å promotere Episerver for nye kunder. Godt markedsarbeid kombinert med dyktige utviklere har gjort Epinova til en partner vi i Episerver er stolte av. Prisen for Årets Partner 2015 er derfor fullt fortjent, sier Balstad i Episerver Norge om tildelingen.

Epinova ble kåret til Årets Partner i 2012 og 2014, og daglig leder Inge Halvorsen er stolt av kollegaene sine.

- Vi har stått på beinhardt for å heve oss enda noen hakk fra fjoråret, og er veldig stolte over at det har gitt resultater. Det er ingen tvil om at gjengen som sitter bak spakene her er noen av Norges dyktigste eksperter på web generelt, og Episerver spesielt, skriver Halvorsen i Epinova-bloggen.

Utvikling