Ti sikkerhets-pakker du bør laste ned

Ti sikkerhets-pakker du bør laste ned

Beskytt deg effektivt mot dataangrep med disse gratis Windows-programmene.

La oss bare slå det fast med en gang: Å la en pc stå koblet opp mot internett kan være risikabelt, og sette din personlige informasjon i fare for å bli stjålet og misbrukt.

Spyware, virus, trojanere og diverse malware er overalt på internett, og forsøker kontinuerlig å komme inn på din pc. Datasnokere ønsker å få tak i all mulig informasjon om deg, for å gjennomføre identitetstyveri.

Målskiven Windows

Alle typer operativsystemer blir angrepet, men hovedmålet er selvsagt Windows, fordi det er det de fleste bruker. Om du bruker Windows har hackere deg altså automatisk i siktet.

Heldigvis er det nok av gratis programvare for Windows som kan beskytte din informasjon og sikre ditt personvern. Det er ikke dårlige programmer, men verktøy som brukes av it-bransjen, og som kan gjøre alt som dyrere programvare kan gjøre.

Men med all den programvaren tilgjengelig, kan det være vanskelig å velge. Preston Gralla og Computerworld USA har derfor valgt ut ti programmer. Last dem ned og installer dem, og du vil garantert være sikrere mot ondskapen på internett.

>> Neste side: 1. Secunia Personal Software Inspector

Les om:

Utvikling