NYHETER:

GRATIS: Microsofts Copilot blir nå utstyrt med den siste versjonen av GPT-4 Turbo. I motsetning til «vanlig GPT 4», som i Pro-versjonen koster 20 dollar måneden, vil den være gratis å bruke. (Foto: Microsoft).

Microsoft oppgraderer Copilot

Nå kan du bruke GPT-4 Turbo i Microsofts Copilot, og det kommer ikke til å koste deg en krone.

Publisert Sist oppdatert

Microsoft oppgraderer den generative AI-chatboten Copilot til den nye, mer effektive språkmodellen GPT-4 Turbo, som har erstattet GPT-4 uten at folk flest merker det.

Det skriver Winbuzzer.

– Etter litt arbeid erstattet GPT4-Turbo GPT-4 i Copilot free tier. Pro-brukere kan fortsatt velge den eldre modellen hvis de foretrekker det, skriver Mikhail Parakhin, direktør for reklame og webtjenester hos Microsoft, hos X.

Brukere kan dermed bruke GPT-4 Turbo helt gratis, da Microsofts standard Copilot ikke koster penger - noen av de andre versjonene som Microsoft 365 Copilot imidlertid gjør.

Tidligere måtte du ha en pro-lisens for Copilot for å kunne bruke turboversjonen. En slik lisens koster 20 dollar i måneden.

Microsoft har vært i ferd med å implementere AI i hele sin produktportefølje siden teknologigiganten pumpet milliarder inn i OpenAI i fjor og fikk en stor eierandel i selskapet. Etter dette har disse to inngått et samarbeid for å diversifisere GPT-teknologi i Microsofts portefølje.