Foto: Apple
Foto: Apple

AirPods Pro 2 har et par triks i ermet

Uante ting dukker opp når du sender ting gjennom et röntgen-apparat.

Publisert

Apples AirPods Pro er ute etter første revisjon.

Anmeldelser har begynt å komme inn, og konkurransen har definitivt hardnet. Noe som gjenspeiles av kritikerne.

Men et par ting du kanskje ikke visste har dukket opp til overflaten: For det første viser det seg at etuiet nå kan melde batteristatus tilbake til din iPhone kontinuerlig. Tidligere var dette begrenset til når AirPods var plassert i etuiet.

For det andre har noen sendt disse gjennom en CT-skanner. Selskapet Lumafield har spesialisert seg på dette, og dermed også oppdaget at den nye finessen på etuiet der du kan feste et lite oppheng ser ut til å også fungere som en liten antenne. Snedig.

Og til slutt nevner vi at fikserne i iFixit som vanlig har plukket enheten fra hverandre. Forrige gang fikk øreproppene med etui den dårligste skåren man kan få - med andre ord vurderes de til å være komplett ureparerbare. Og dessverre er dette tilfellet også denne gangen.

Nå kan man si at det kanskje ikke er hvermannsen som skal inn og fikse på disse, men frykten er altså at man bare betrakter de som e-søppel og at de havner på dynga. Så håpet må altså være at man tar turen til et verksted for å få rettet opp i eventuelle defekter og mangler.