NYTT OM NAVN:

PÅ PLASS: Kristine Ramsrud Nygård (t.h) skal lede arbeidet med teknologiallianser i PwC. Her flankert av Rune Sjøhelle, markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC i Norge. (Foto PwC)

PwC skalerer opp på tech-allianser

Kristine Ramsrud Nygård er ansatt som direktør og leder for PwCs satsing på teknologi-allianser i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Kristine Ramsrud Nygård kommer fra stillingen som partnerdirektør hos den indiske løsningsleverandøren LTIMindtree, og har blant annet solid erfaring fra flere år med salgsledelse hos Microsoft.

 – Det blir litt som å komme hjem, sier Kristine Nygård, som kommer tilbake til kontorene i Dronning Eufemias gate, der PwC og Microsoft begge holder hus.

– Jeg har møtt et kompetent rådgivermiljø innenfor store, komplekse teknologileveranser som har vært svært overbevisende. Jeg gleder meg virkelig til å kunne gå i markedet med en sterk merkevare som PwC i ryggen sammen med solide alliansepartnere, som Microsoft og Workiva, sier hun.

PwC gleder seg

 – Gjennom flere år har vi bygget et unikt teknologimiljø i Norge som rådgivere for de største virksomhetenes teknologisatsinger. Vi ser at markedet i større og større grad etterspør samkjørte teknologileveranser fra konsulentselskaper som PwC og de store teknologileverandørene. Vi inngikk i høst et samarbeid med Microsoft, og har flere andre allianser på plass og på vei inn, sier Rune Sjøhelle, markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC i Norge i en pressemelding.

Allianse og kommunikasjon

– Det er særlig innenfor områdene cybersikkerthet, rapportering & konsolidering, data, analyse & AI og supply chain management at vi ser et umiddelbart stort markedspotensial. Kristine har jobbet med salg av komplekse teknologiløsninger og alliansesamarbeid i en årrekke, og kjenner både marked og metodikk svært godt. Jeg er skikkelig glad for å ha fått henne på laget. Dette kommer til å bli moro, legger han til.

Kristine Ramsrud Nygård skal lede alliansearbeidet fra en stilling i markeds- og kommunikasjonsavdelingen og samarbeide tett med PwCs rådgivningsmiljø i Consulting og Risk Services.