TEST: LG Prada 3.0 - Stilfull og individuell smarttelefon

LG har en ny Prada-telefon som skal gå fint til henne. Eller ham. Eller den som faktisk bare vil ha noe unikt.

Publisert Sist oppdatert

LG har i samarbeid med Prada utviklet en versjon tre av sin design-mobil.

Svart, slank, med stor skjerm og en god egenvekt preget av skikkelige materialer er førsteinntrykket godt, og det blir bedre etter å ha prøvd den i noen uker.

Fronten er en lyssterk 4,3-tommer, baksiden har Prada-logo i skimrende sølv på et typisk Prada-mønster. Antallet knapper er få, og i miniutgave på den 8,5 millimeter tykke telefonen.

Nøytral og individuell

Designen kunne helt fint passe en Glenn Close som bitchy redaktør, men som en uformell del av testen av denne telefonen ble den vist rundt til flere personer, både menn og kvinner i forskjellig alder. Responsen er stort sett positiv. Blant annet at den helt fint passer møteentrepenøren og matcher en skreddersydd dress, blanke sko, dyr klokke og Mont Blanc-penn.

For øyeblikket er dette sannsynligvis en av de mest særpregete telefonene som er å få og som likevel har saft nok til å gjøre jobben med sin tokjerneprosessor.

Valget av et svart, grått og hvitt dristig ikondesign kler telefonen. Android-versjonen som ligger under er godt modne Gingerbread, som borger for solid yteevne. Android 4 vil komme som en oppdatering. Trådløsstøtten er kraftig og rask, og støtter flere standarder.

Super telefon

Kameraet er et 8 megapiksel kamera med den relativt svake kameraprogramvaren til Android. Bildekvaliteten er over gjennomsnittet, men fargepaletten er litt kjedelig. Lyden både på samtale og som musikkavspiller/radio er klar, men ikke ekstraordinær.

Som mote-statement holder denne telefonen. For den som vil melde en individuell stil uten å følge mengden, men som allikevel vil ha tilgang til alt som tilbys i en smarttelefon er den midt i blinken. For den som vil har et stilig, tidsmessig elektronisk dingsesmykke kommer man heller ikke utenom LG Prada III.

Prisen er naturligvis høy, men noe annet er ikke å vente.