NY LEDER: Anil Agarwal overtar sjefsstolen i Capgemini Norge. (Foto: Creative Commons)
NY LEDER: Anil Agarwal overtar sjefsstolen i Capgemini Norge. (Foto: Creative Commons)

Capgemini Norge får ny leder

Anil Agarwal avløser Anne-Sofie Risåsen som har ledet selskapet de siste par årene.

Publisert Sist oppdatert

Anil Agarwal kommer fra stillingen som nestleder for Capgemini Sverige og har solid bakgrunn fra it-bransjen og global konsulentvirksomhet, ifølge en pressemelding.

Agarwal har de siste seksten årene vært bosatt i Sverige, hvor han har innehatt tunge lederstillinger både i Capgemini og andre it-virksomheter. Han har en bachelorgrad i matematikk og en mastergrad fra Indian Institute of Management i Bangalore.

Nordiske synergier

– Jeg vil takke Anne-Sofie Risåsen for en flott innsats for Capgemini Norge. Fremover blir det viktig å hente ut synergier på nordisk nivå, og samtidig akselerere transformasjonsprosessen mot en sterkere globalisering. Anil er rett person for å lede selskapet gjennom denne fasen, sier Capgeminis leder for Norden, Leendert Venema.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Det er mange dyktige og dedikerte medarbeidere i Norge. Vi vil ha fullt fokus på fortsatt positiv utvikling som kundefokusert selskap og på å vinne og levere de store prosjektene, sier Anil Agarwal.

Capgemini har rundt 1.500 konsulenter som er basert i både Norge og andre land, og som leverer it-løsninger i det norske markedet. Selskapet har sitt hovedkontor på Skøyen. De har selskaper som Statoil, Gjensidige, Posten, NAV og Entercard på kundelisten.