NY JOBB: Kenneth Bjørke skal jobbe med løsninger innen sikkerhet og tilgang. (Foto: Firstpoint)
NY JOBB: Kenneth Bjørke skal jobbe med løsninger innen sikkerhet og tilgang. (Foto: Firstpoint)

Ny Firstpoint-ansettelse

Kenneth Bjørke blir seniorkonsulent ved kontoret i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Ønsket om å være med på utviklingen av fremtidens it-løsninger innen sikkerhet og tilgang var utslagsgivende da Kenneth Bjørke valgte Firstpoint, ifølge pressemelding.

Kenneth Bjørke kommer fra Dell EMC der han i to år var løsningsrådgiver innen tyngre infrastrukturløsninger. Før dette jobbet han i nesten fire år med drift og administrasjon hos Fred. Olsen. Han har særlig mye erfaring med å håndtere tyngre lagringsløsninger, bruk av virtualisering fra særlig VMware og Citrix, nettverksløsninger fra Cisco, og har jobbet mye med Microsoft-teknologi. Han har tidligere jobbet i Axon, 99x, Lidl Norge, og hos Elkjøp. Det var ønsket om å jobbe i et erfarent kompetansemiljø som gjorde at han valgte Firstpoint.

– Godt fagmiljø

– Løsningene blir mer automatiserte og intelligente, og det behøves færre og mer erfarne ressurser til å håndtere og forvalte miljøene. Jeg tror at det er klokt å være del av et miljø med mange konsulenter som er blant de beste i sitt fag i Norge, sier Bjørke, som håper å kunne jobbe tettere med tilgjengelighet til- og sikkerhet rundt it-tjenester.

–  Kenneth Bjørke styrker oss vesentlig, og det er en sann glede å få han på plass. Han tilfører oss kompetanse og bred erfaring fra både kunde og leverandørsiden. I en tid der stadig flere tjenester settes ut eller kjøpes som tjenester, øker behovet for gode tilgangs- og sikkerhetsløsninger. Her jobber vi med mange spennende konsept som både øker sikkerheten og bedrer brukervennligheten. Kenneth blir en viktig del av arbeidet med å utvikle disse løsningene for ulike bransjebehov, i tett samspann med våre kolleger i Bergen, sier leder for Firstpoint Oslo, Bjørn Uddal.

Firstpoint består i stor grad av seniorrådgivere med lang fartstid og mye kompetanse på verktøy fra aktører som Microsoft, Citrix og VMware.