IT-REKTOR: Tine Widerøe er ny rektor ved Westerdals Oslo ACT. (Pressefoto)
IT-REKTOR: Tine Widerøe er ny rektor ved Westerdals Oslo ACT. (Pressefoto)

Hun er ny rektor ved Westerdals Oslo

Tine Widerøe skal gjøre Westerdals ACT til en ledende og nyskapende høyskole.

Tine Widerøe er nyansatt rektor ved høyskolen Westerdals Oslo, skolen for kunst, kommunikasjon og teknologi. Høyskolen er resultatet av sammenslåingen mellom Norges Informasjonstekniske Høyskole (NITH), Westerdals og Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) sommeren 2014.

Widerøe kom til Westerdals ACT i 2014, som administrasjonsdirektør. Hun har tidligere vært dekan ved høyskolen Capmus Kristiania, og hun har erfaring fra Norges Kreative Høyskole der hun var rektor i nesten seks år.

Nå skal hun lede Westerdals videre, og vil bli ansvarlig for å utvikle nye fagområder og ta i bruk nye lokaler. Widerøe overtar etter Bjørn Jarle Hanssen, som skal pensjonere seg.

- Westerdals Oslo ACT går en spennende tid i møte, og vi skal jobbe målrettet mot vår visjon om å bli en ledende og nyskapende høyskole innen kunst, kommunikasjon og teknologi, sier Widerøe i en melding.

Widerøe har pedagogikkutdannelse fra Universitetet i Oslo, og mastergrad i utdanningsledelse fra samme institusjon. Hun har også bachelorgrad i økonomi, med spesialisering i personalledelse og markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.