NY JOBB: Peggy S. Heier er ansatt som ny sjef i Norsis, en jobb hun har fungert i siden september i år. (Foto: Jan Tore Verstad)
NY JOBB: Peggy S. Heier er ansatt som ny sjef i Norsis, en jobb hun har fungert i siden september i år. (Foto: Jan Tore Verstad)

Hun skal lede Norsis

Peggy Heie er nyutnevnt administrerende direktør i Norsk senter for informasjonssikring.

Peggy Heie er har fungert som sjef for Norsis siden september, men det er nå klart at hun har gjort et internt opprykk og blir ny administrerende direktør. 

- Peggy Heie har den erfaringen og kompetansen som skal til for å utvikle organisasjonen i tråd med våre ambisiøse mål. Hun har også et sterkt nettverk nasjonalt og internasjonalt. Styret har vurdert fire velkvalifiserte søkere i tillegg til Heie, og det er et samlet styre som uttrykker svært stor tilfredshet med at Peggy Heie har takket ja til å lede Norsis. sier Morten Andreas Meyer som er styreleder i Norsis i en pressemelding.

- Jeg er veldig stolt og glad for tilliten jeg har fått av styret og ansatte i Norsis. Jeg har jobbet i Norsis i over 8 år, vært med på utviklingen innen informasjonssikkerhet og ser frem til å videreføre Norsis som en viktig aktør i et digitalt samfunn. At jeg har god kjennskap til virksomheten betyr også at jeg sikrer kontinuitet, men også at jeg kan legge føringer for videreutvikling innen områder som er viktige for Norsis å vokse på. Dette gjelder spesielt arbeid og utviklingen av Norsis som et uavhengig ekspertorgan, med fokus på tjenester innen analyser, forskning og rapporter på oppdrag fra myndigheter og andre, sier Heie i den samme meldingen. 

Peggy S. Heie er utdannet siviløkonom med spesialisering innen informasjonsledelse. Hun er også CISA og CRISC sertifisert fra ISACA. Heie har siden 1998 jobbet med ulike oppgaver innen risikostyring, bedriftsutvikling, it-revisjon, finansiell revisjon og informasjonssikkerhet hos PricewaterhouseCoopers – Business Advisory Services, i gruppen Global Risk Management Solutions.