Foto: Lamarr Wilson

Knask eller knep fra Apple?

Hva bringer natt til tirsdag - ny M3-basert Mac, eller innovasjon innen gaming?

Publisert

Allehelgensaften - eller Halloween, som det kalles i USA - er rett rundt hjørnet. 

Og Apple overrasket alle med å invitere til et lanseringsevent på kvelden. Det er første gang det har skjedd, morsomt nok - men for oss her til lands betyr det at man må holde seg våken til ett om natten for å bivåne det hele på direkten. 

Også det at dette skjer så sent på året er noe helt nytt. 

OK - prosess avklart. Men hva tror vi kommer til å skje? Spoiler alert: Siden invitasjonen bruker mottoet "Scary fast" tror de fleste at det er snakk om nye Mac-maskiner med M3-prosessor. Pengene er på en ny MacBook Pro, men ikke usannsynlig at også en skrivebordsmodell kan få denne brikken - som antakelig kommer i flere utgaver, tilpasset ulike pris- og ytelsespunkter.

Men så er det også noen som mener å vite at Apple vil lansere noe nytt innen gaming. Det kan tolkes som om den nye M3-prosessoren har gjort betydelige fremskritt med sine grafikk-kjerner. 

Og som en kuriositet nevner vi at utvalgte influensere (i USA, formodentlig) har fått tilsendt en liten goodie bag med knask til eventet. Satser på at det ikke blir knep fra Apple, nå som forventningene er skyhøye.

@lamarrwilson OMG Thx @apple for the surprise box! #AppleEvent on October 30th 5pm PT/8pm ET #Halloween #unboxing ♬ original sound - Lamarr Wilson