iFixit Pro Tech Toolkit

Med litt flaks kan iFixit Pro Tech Toolkit bli årets kule julegave for selv-fikseren.

Publisert

iFixit er kjent for sine teardowns - når Apple slippe nye produkter så plukker de dem fra hverandre. Mest fordi de også lager reparasjonsmanualer, og sikkert også litt fordi det er gøy. Og som ihvertfall kan være utrolig interessante å se på, dersom man er nysgjerrig på hva som sitter på innsiden av en iPhone (uten å måtte ofre den selv).

Men nå som Apple opp for mer selv-reparasjon der man kan bestille originale deler og instruksjoner fra Apple direkte så er det viktig å ha tilgang til det rette verktøysettet - og iFixit Pro Tech Toolkit ser ut til å være en het kandidat.

Her er det alt fra sugekopp til fleksible åpnere til anti-statisk armlenke til holder for alle mulige bits - inkludert Apples infame, fem-stjernede pentalobe-skruer. Du kan til og med få verktøy som hjelpe til med å løsne komponenter som er limt fast.

Verktøysettet kan selvfølgelig brukes til det mest av elektronikk, men også Apple-produkter som både iPhone, iPad og Mac. Kjøpes direkte fra iFixit til 70 dollar her - før frakt og avgifter.