GALLERI: Naviger med pilene (Foto: Philips)

Iphone-trylledrikk

Bildegalleri: Et lite slurk av denne flasken og din smarttelefon våkner til live igjen. 

Publisert Sist oppdatert

Å gå tom for strøm på mobilen er den store frykten, spesielt dersom stikkontakten er langt unna. 

Apple har riktignok tatt grep ved å inkludere en egen strømspare-modus i IOS 9 som hjelper deg med å suge ut de siste dråpene med driffstoff dersom det røyner på. Men hva hvis det virkelig skjærer seg?

Apple selv overrasket alle nylig ved å lansere et eget batterideksel for Iphone 6s, men det er mildt sagt delte meninger om dette designet. Et langt mer interessant og vellykket design for en ekstern batteripakke er derimot denne konseptpakken utviklet av Philips.

Konseptstrøm

Power Potion-konseptet, designet av Holger Hoehn og Catherine Wong, tar tilsynelatende utgangspunkt i det å gå tom for drivstoff - to run out of juice. Da fyller man på litt fra den lille drikkeflasken, som fiffig nok har integrert Lightning-kontakt i kork-holderen. 

Inni sitter en 3000 mAh-batteripakke som lades over en mikro-USB-kontakt i bunn. Også en ordinær USB-plugg er det funnet plass til, og denne kan benyttes til å trekke strøm ut til andre enheter. Via en rekke LED-lamper kan batteristatus sjekkes enkelt, slik vi kjente det fra Apples Macbook Pro-maskiner.

Power Potion er ikke større enn at den komfortabelt kan inngå i reisetøy eller kontormappen, og er vist i en hvit og en sort utgave i mykt gummi. Foreløpig bare et konseptdesign, men et særdeles vellykket et, spør du oss.

Via Yanko Design