NYTT OM NAVN:

SJEF: Arne Magnussen blir Senior Business Development Manager, MSP, Nord- og Øst-Europa (NEEUR) for Nutanix. (Foto: Nutanix)

Arne Magnussen utviklingssjef i Nutanix

Med lang erfaring fra it-bransjen går Arne Magnussen inn i stillingen som senior utviklingssjef for Nord- og Øst-Europa i programvareselskapet Nutanix.

Publisert Sist oppdatert

Blant store selskaper med mange ulike kunder i flere regioner, er det et viktig grep å utvikle et apparat av utskilte tjenestetilbydere for å senke kostnadsnivået. Tilbyderne blir så styrt av spesialister fra morselskapet. Dette apparatet står for Managed Service Providers (MSP).

Det er for å styre MSP-er i Nord- og Øst-Europa Arne Magnussen går inn som Senior Business Development Manager.

Spesialisert tittel

Morselskapet Nutanix, er en global leverandør av programvare for fler-skytjenester.

Dermed har han fått den noe omfattende tittelen Senior Business Development Manager, MSP, Nord- og Øst-Europa (NEEUR).

I denne rollen vil Magnussen fortsette arbeidet med å bygge et profesjonelt og kunnskapsrikt team for å støtte MSP-er i NEEUR-regionen, skriver Nutanix i en pressemelding.

Gleder seg

Magnussen har mer enn 20 års erfaring fra it-bransjen, blant annet fra Digital Network Services (kjøpt opp av Arrow), Checkpoint og VMware. Disse stedene har han hovedsakelig jobbet med ledelsen og salgsteamet for å utvikle en sky- og it-infrastrukturstrategi.

– Jeg gleder meg til å videreutvikle kunde- og partnerforholdene hos Nutanix, sier Magnussen i en pressemelding.

– I dette utfordrende markedet er det avgjørende å jobbe med et økosystem av partnere som kan levere den beste løsningen, for riktig miljø, til rett tid. Nutanix er i en utmerket posisjon til å gjøre dette, og jeg ser frem til å fortsette å støtte våre kunder og partnere i deres suksess, legger han til.

AI-revolusjon

Ifølge Magnussens sjef, Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA hos Nutanix, vil Magnussen bidra med støtte til kundene i AI-revolusjonen som pågår.

– Utviklingen innen kunstig intelligens, applikasjonsutvikling og tjenester har akselerert de siste månedene og vil ha stor innvirkning på forretningsvirksomheten til våre partnere og it-miljøet til våre kunder. Arnes erfaring i it-bransjen, og hans omfattende kunnskap om markedet og partnerlandskapet, er et verdifullt tillegg til vårt team, sier Zoghlami.