VINNERE: Fra venstre smiler Sven Thaulow (Cisco), Espen Riska (Atea), Trine Strømsnes (Cisco), Peter Karlströmer, (Cisco), Jørn Andersskog (Atea) etter at Atea fikk prisen. (Foto: Atea)

Atea ble hedret

Atea ble kåret til årets datasenterpartner i Nord-Europa av Cisco.

Publisert Sist oppdatert

Under Ciscos årlige partnermøte i San Francisco 1.-3. november delte nettverksgiganten ut flere anerkjennelser til sine flinkeste partnere. Atea fikk prisen som beste partner på datasentre i Nord-Europa under arrangementet.

Flest avtaler

I begrunnelsen for tildelingen fra Cisco kan vi lese at Atea har bygd en sterk praksis og kunnskapsbase rundt datasentre i Norge, og har et svært fokusert team på tvers av regionen.

I tillegg skriver Cisco at «Atea har vunnet det klart høyeste antallet ACI (Application Centric Infrastructure) avtaler i Norge og har fullstendig tilpasset seg ACI-budskapet. For Cisco, har det vært strategisk å vinne med Atea for å sikre markedsandeler. Atea har også bygget en skytjeneste inn i sitt hybridtilbud basert i sin helhet på Cisco-teknologi. Atea inngår en til to nye avtaler per måned hvorav majoriteten kommer fra kommunesektoren».

Kommunene drar

Naturligvis er Atea også svært godt fornøyd med anerkjennelsen.

- Vi er svært fornøyde med å motta prisen som årets datasenterpartner i North, i sterk konkurranse med Cisco-partnere i Norge, Sverige, Danmark, Belgia, Luxembourg, Nederland og Baltikum. Dette er et bevis på at strukturert og tett samarbeid i alle linjer, både internt i Atea sammen med Cisco men også eksternt sammen med våre kunder, bærer frukter, sier partneransvarlig for Cisco i Atea, Espen Riska i en pressemelding.

At selskapet har lykkes spesielt godt i norske kommuner og at Cisco berømmer dem for det, noterer også Riska.

- Dette er et av de viktigste stegene vi og våre kunder gjør inn mot digitalisering, kommenterer han.