SAMLET: Atea er stolte over å ha mottatt to priser under Citrix Awards som ble holdt tidligere i vår. (Foto: Atea)
SAMLET: Atea er stolte over å ha mottatt to priser under Citrix Awards som ble holdt tidligere i vår. (Foto: Atea)

Atea vant partnerpriser fra Citrix

På Citrix partnersamling i mars kunne Atea ta med seg to gjeve priser hjem.

Publisert Sist oppdatert

Atea ble igjen kåret til årets Citrix CSA partner under programvareselskapets partnersamling i mars. I tillegg tok de med seg prisen som årets selger. 

Siv Thorkildsen, Channel Manager i Citrix, kan i en pressemelding fra Atea fortelle at kåringen av årets CSA Partner er basert på en helhetlig vurdering:

– Atea har, og fortsetter å investere, i kompetanse. De ser verdien av at de ansatte holder seg faglig oppdatert på alle produkter. Atea har virkelig stått på for å bygge sterk kompetanse på Citrix Workspace, og vi opplever de som gode Citrix-ambassadører, sier hun.

Når det kommer til prisen for årets selger, har hun dette å si:

– Atea har utmerket seg i særlig grad i forhold til andre partnere i Norge, på leads, rådgivning, pre-sale, omsetning, salg og ikke minst sertifiseringer, som førte til at de kunne ta hjem disse prisene.

Sammen for kundene

Partneransvarlig Børge Wilhelmsen i Atea, er selvfølgelig henrykt over prisene. 

– Citrix har vært en lojal partner for Atea over mange år, og er en nøkkelpartner på reisen inn i en stadig mer mobil verden. Sammen har vi gleden av å hjelpe en stor kundebase i både offentlig- og privat sektor med kostnadseffektive og sikre leveranser av data til ulike enheter. Det er med stor glede vi tar i mot prisene. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer, sier han i meldingen.