ØKT TILLIT: Tor Lambrechts, daglig leder i Conscia, ser frem til å fortsette samarbeidet med Avinor.
ØKT TILLIT: Tor Lambrechts, daglig leder i Conscia, ser frem til å fortsette samarbeidet med Avinor.

Avinor fornyer Wi-Fi-nettverket på alle norske flyplasser

Har gitt Conscia oppdraget med å modernisere infrastrukturen.

Publisert Sist oppdatert

Avinor skal fornye Wi-Fi-nettverket på alle sine flyplasser og lokasjoner til en mer moderne og framtidsrettet plattform. Conscia, som leverer it-infrastruktur-løsninger og tjenester innen nettverk, datasenter og sikkerhet, er valgt til rammeavtalen.

Selskapet skal levere design, radioplanlegging og opplæring, i tillegg til all hardware, med tilhørende support og vedlikehold.

Conscia er stolte av at Avinor har gitt oss økt tillit ved å tildele oss rammeavtalen for trådløst nettverk, i tillegg til eksisterende infrastrukturavtale

Tor Lambrecht, Conscia

– Conscia er stolte av at Avinor har gitt oss økt tillit ved å tildele oss rammeavtalen for trådløst nettverk, i tillegg til eksisterende infrastrukturavtale. Vi er spesielt stolte av tilbakemeldingene og bekreftelsene vi har fått på vår tekniske kompetanse og kvaliteten på løsningen tilbudt. Vi ser frem til et godt samarbeid, sier daglig leder i Conscia Norge, Tor Lambrechts, i en melding fra selskapet.

Avinor driver 43 flyplasser i Norge og sørger for at nesten 50 millioner flypassasjerer kommer seg trygt opp i luften og ned igjen.

Verdien på avtalen er estimert av Avinor til inntil 150 millioner kroner over 3 år.

– Vår ambisjon er å kunne tilby et endra bedre Wi-Fi-nettverk til alle våre brukere og vi ser frem til å samarbeide med Conscia for å lykkes med dette, sier seksjonsleder for it-nettverk i Avinor, Per Morten Aarhus.