UTSKRIFTSAVTALE: Lars Thorvaldsen i Sentral print mellom Erik Mikalsen og Svein Moe Ihler i Canon Norge. (Foto: Creative Commons)

Skatteetaten valgte Canon

Skal restrukturere og effektivisere etatens utskrifter uten at kundedata endres.

Publisert Sist oppdatert

Canon Norge har vunnet en kontrakt med Skatteetaten ved enheten Sentral print om programvare for restrukturering av printfiler. Sentral print er Skatteetatens servicesenter for utskriftstjenester. Avtalen har en verdi på rundt 2 millioner kroner. I tillegg kommer vedlikehold og tjenester i avtaleperioden.

Skatteetaten ønsker å kunne tilrettelegge og effektivisere utskriftsjobber, uten at kundedata endres. Med den nye programvaren skal de kunne plukke jobbene fra hverandre for deretter å sette dem sammen på nytt på den mest optimale måten.

Effektivisere småoppdrag

–  Vi behandler over 26.000 printfiler per år, og disse består av mange små printoppdrag, noe som gir en logistisk utfordring. Vi ønsker å effektivisere måten vi behandlet filene på slik at vi kan kjøre flere av oppdragene på rullbaserte printere, sier Lars Thorvaldsen, konstituert leder av Sentral print. Canon Norge hadde en svært god forståelse for oppgaven som skal løses og understøtter kravene som er stilt. Vi har store forventninger til Inspire for en mer effektiv drift. I tillegg vant Canon anbudet både på pris og kvalitet, fortsetter Thorvaldsen.

– I sin begrunnelse for valget av Canon som leverandør, kommer det fram at vi har forstått behovet og beskrevet løsningen på en utmerket måte. Det kjennes godt å få bekreftelse på vår kombinasjon av høy kompetanse og gode løsninger, sier Erik Mikalsen, administrerende direktør i Canon Norge.

 

Ny avtale eller kontrakt? Fortell oss om det på en mail til ITBransjen@cw.no. Husk bilde.