NYE LØSNINGER: Microsoft Azure gir oss og våre kunder skalerbarhet, fleksibilitet og rask implementering, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel (Pressefoto: Powel)
NYE LØSNINGER: Microsoft Azure gir oss og våre kunder skalerbarhet, fleksibilitet og rask implementering, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel (Pressefoto: Powel)

Satser på nettsky med MS Azure

Powel og Microsoft inngår strategisk samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

Microsoft og Powel inngår nå et tettere samarbeid. Leverandøren av programvareløsninger og tjenester for energiselskaper, entreprenører og offentlig sektor vil nå ta i bruk nettskyplattformen Microsoft Azure for tilby kundene nye og mer fleksible løsninger. Dette melder Powel i en pressemelding.

Den nye avtalen gjør Powel til Managed ISV Partner hos Microsoft, som skal være den tetteste formen for strategiske samarbeid Microsoft gjør med programvarehus.

– Vi har lang erfaring med Microsoft-løsninger som Office og utviklerverktøy, men nå tar vi i bruk nettskyen og inngår et dypere og mer omfattende samarbeid. Vi mener Microsoft Azure er den beste nettskyplattformen på markedet i dag, og den beste løsningen for fremtidig utvikling.  Microsoft Azure gir oss og våre kunder skalerbarhet, fleksibilitet og rask implementering, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel, i pressemeldingen. 

Lede utviklingen

– Powel har unik kompetanse og erfaring fra energisektoren, kommunalteknikk og anleggsarbeid. Kombinert med vår plattform og teknologikompetanse kan vi tilby våre felles kunder nye og bedre løsninger. Nettskytjenester og teknologi vil skape store endringer og nye muligheter i disse sektorene i årene som kommer, og vi ønsker med dette samarbeidet å lede denne utviklingen, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Microsoft Norge.