Satser på eget selskap

Per Kristian Hove, norgessjef i den indiske offshore-leverandøren HCL, trapper ned for å konsentrere seg om sitt eget selskap Right Consulting.

Per Kristian Hove etablerte i 2010 den indiske offshore-leverandøren HCL i Norge. Nå har selskapet flere større kunder (inkludert DNB og Statoil) og er på vei inn i nye lokaler i Barcode-bygg i Oslo.

Selskapet har i dag 200 medarbeidere i Norge, og omlag 800 i India som jobber mot de norske kundene. Større kunder har dedikerte team som ledes fra Norge.

Nå føler Hove at jobben med å etablere HCL i Norge er gjort, og trekker seg tilbake fra HCL for å fokusere på sitt eget selskap, Right Consulting.

Konsulentselskapet ble etablert 2009, og spesialiserer seg på tjenester Oracle-baserte løsninger. Mens Hoves hovedperspektiv over de siste fem årene har vært å bygge opp HCL, har Right Consulting vokst til 25 konsulenter. Nå ønsker han en mer aktiv rolle med å bygge opp selskapet.

Hove er i styremedlem i Phonect, og har tidligere vært styremedlem i Computas. Han har mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI.