JOBBSKIFTE: Geir Themte er ansatt som Enterprise Sales Manager i BlueTree. (Foto: BlueTree)

Fra Kinly til BlueTree

Geir Themte er ansatt som salgsdirektør i BlueTree.

Publisert

Geir Themte er ansatt som Enterprise Sales Manager i BlueTree. Han kommer fra rollen som salgsdirektør i Kinly. Themte var i sin tid medgründer i Nor Communications, som senere ble solgt til Viju – i dag kjent som Kinly.

I Blue Tree vil Themte være ansvarlig for å utvikle og lede virksomhetens storkundesalg. En stor del av BlueTrees fremtidige strategi er å re-etablere dette kundesegmentet inn mot driftsavtaler:

– BlueTree med sin unike kompetanse og spennende automasjonsplattform fortjener mer direkte oppmerksomhet i markedet, sier Geir Themte, i en melding fra BlueTree.

Themte tiltrådde stillingen 2. januar i år. Jean-Paul Baaklini, daglig leder i BlueTree, er glad for å ha han med på laget:

– I løpet av sine 18 år i Kinly spilte Themte en nøkkelrolle i å bygge selskapet til den suksessbedriften den er i dag. Hans omfattende erfaring og lederskap, vil være uvurderlig for å drive vår salgsutvikling for storkundesegmentet og hjelpe oss med å nå våre vekstmål. Han har en dokumentert merittliste innen å bygge og lede høytytende salgsteam og drive inntektsvekst. Vi mener at dette gjør ham perfekt for denne stillingen, uttaler daglig leder Jean-Paul Baaklini.