LEVERER E-HANDELSPLATTFORM: Espen Enger, leder for virksomhetsstytring i Bouvet, og Erling Schjetne, daglig leder i Istone, har sammen vunnet e-handelsavtale med Vinmonopolet. (Pressefoto)

De vant Vinmonopolet

Bouvet og Istone skal designe og utvikle nettbutikk og mobilapplikasjoner for netthandel til det offentlige aksjeselskapet. 

Vinmonopolet har inngått avtale med Bouvet og Istone om ny e-handelsplattform. Under avtalen skal de to selskapene designe og utvikle ny nettbutikk og mobilapplikasjoner for netthandel basert på Hybris-plattformen. 

De to selskapene inngikk strategisk samarbeid om salg og leveranse av e-handelsplattformen i det norske SAP-markedet i fjor. Bouvet er fra før SAP-leverandør til Vinmonopolet. 

Espen Enger, leder for virksomhetsstyring i Bouvet, sier selskapet er glade for fornyet tillitt fra Vinmonopolet. Samarbeidspartner Istone likeså.

- Vi begynner etter hvert å få lang erfaring med denne typen prosjekter og gleder oss til å ta fatt på denne oppgaven sammen med Bouvet for å løfte Vinmonopolets løsninger til et nytt og høyere nivå, sier Erling Schjetne, daglig leder i Istone Norge i en melding.

Ifølge Enger har prosjektet oppstart umiddelbart, og levering forventes i første kvartal 2016. Verdien er ikke oppgitt.