BESTE PARTNER: Knud Erik Fisker i Dustin mottar den europeiske vekstprisen fra Yoshinori Ikeda, som sitter i toppledelsen i Japan. De tre til venstre er Fabian van Hoegee, Markus Naegeli og Takanobu Nakamasu i Canon Europa. (Foto: Canon)

Canon-heder til Dustin Norge

Ble tildelt Canon Europas vekstpris.

Publisert Sist oppdatert

Dustin Norge mottok nylig Canon Europas «Growth Award» på den europeiske premiumpartner-konferansen i år, der toppledelsen i Canon Europa møtte sine 60 største B2B-partnere for forretningssamtaler og erfaringsutveksling, ifølge en pressemelding.

– Vi er svært glade for denne utmerkelsen. For Dustin er det viktig å ha gode samarbeidspartnere slik at vi skal kunne fortsette å utvikle konkurransedyktige tjenester og løsninger som på en effektiv måte kan løse virksomheters it-utfordringer, sier Jens Haviken, visepresident for tjenester og løsninger i Dustin.

Identifiserer behovene

Om Dustin Norge står det at de «…fikk prisen for å ha gjort stor suksess ved å fungere som en link mellom Canons portefølje og deres kunders behov, og for å arbeide svært hardt for å identifisere den rette blandingen av Canon produkter og løsninger som gjør at deres kunder kan fokusere på sine kjerneoppgaver. Kunnskapen til deres medarbeidere bidrar til vekst i nye markeder og utvider tilbudet av tjenester og løsninger».

Petter Sjaastad, direktør for partnerkanalen i Canon Norge, er svært glad på vegne av Dustin Norge:

– Vi stiller oss i rekken av gratulanter til Dustin Norge for den flotte utmerkelsen og i beundring over de sterke salgsprestasjonene som ligger bak prisen. Vi i Canon Norge er naturligvis mektig stolte over at vår norske partner trakk det lengste strået blant Canon sine største og mektigste europeiske partnere. Dette betyr mye for vår prestisje og ikke minst for motivasjonen vi legger i det videre samarbeidet med Dustin og våre øvrige premium-partnere.