PARTNERE: På vegne av Dustin mottar salgsdirektør Eirik Hanssen prisen fra Christian Lorck i Dell. (Foto: George Atsametakis)

Dustin Norge hedres

Utnevnt til Årets Partner for Dell EMC.

Publisert Sist oppdatert

Dustin har helt siden oppstarten av partnerprogrammet vært den mest relevante samarbeidspartneren til Dell, og en viktig kanal inn i markedet for små og mellomstore bedrifter, ifølge pressemelding.

– Dette er en stor annerkjennelse og motivator for våre ansatte som har jobbet hardt i mange år med å hjelpe kunder å løse deres it-utfordringer. Det tette og sterke samarbeidet vi har og har hatt med Dell hjelper oss å tilby effektive it-løsninger til alle våre kunder, sier Göran Lindö, som er visepresident hos Dustin.

Viktigste kanal

Juryen begrunner prisen med at Dustin gjennomgående har vært den viktigste veien ut mot kundene, både med sin sterke posisjon innenfor salg og med sin unike posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter gjennom nettsalg. Dustin hadde en vekst i Norge sammen med Dell på 44 prosent i 3. kvartal og 2. kvartal sammenlignet med 4. kvartal. I tillegg hadde de en imponerende 117 prosent vekst innenfor ESG.

– Dette var en velfortjent pris! Dell EMCs årlige partnerevent er en arena der vi fremhever viktigheten av å ha et godt partnernettverk. Det er gjennom partnere vi får innsikten og kunnskapen som hjelper oss med å bygge varige forretningspartnere, sier norgessjef Christian Lorck i Dell.