VANT SIKKERHETSPRIS: Dagfinn Buset er leder for vinnerteamet. (Foto: Mick Tully)

Vant pris for sikkerhetsrådgivning

Internasjonal utmerkelse til BDO Sikkerhet og beredskap.

Publisert Sist oppdatert

BDO Sikkerhet og beredskap vant nylig den prestisjetunge Outstanding Security Performance Awards (OSPA) for fremragende sikkerhetsrådgivning, ifølge en pressemelding.

Juryens begrunnelse var at BDO fokuserer på at sikring er et fag, og har et bredt spekter av tjenester med høyt kompetente rådgivere i alt fra ikt til fysisk sikring. Og videre at den kraftige veksten deres innen dette tjenesteområdet viser vilje til å satse.

– For oss i BDO Sikkerhet og beredskap er denne prisen en anerkjennelse på det sterke kompetansemiljøet vi har bygget opp. Prisen gis til vårt team av dyktige, samfunnsengasjerte og dedikerte rådgivere, sier Dagfinn Buset, leder for Sikkerhet og beredskap hos BDO.

Teamwork

Buset har sammen med Andreas Vogt på to år bygget opp et team som har økt fra 2 til nærmere 25 konsulenter.

– Det er nettopp denne unike og sammensveisede gjengen, med sin brede erfaring og høye spisskompetanse, som har muliggjort at vi nå vinner denne prestisjetunge prisen, sier han videre.

Prisene for utmerkelse innen sikkerhet (OSPA-prisene) anerkjenner og belønner bedrifter og individer som arbeider med sikkerhet og sikring. OSPA-prisene er ment å være både uavhengige og inkluderende, og er en anledning for de som utfører fremragende arbeid innen sikkerhet og sikring, enten som utøvere, kjøpere eller leverandører, til å bli anerkjent og berømmet for sin suksess.

Prisen ble delt ut i Norge for annen gang i år. Det er en pris som også blir delt ut i USA, UK, Tyskland og Australia. OSPA-prisene er organisert i samarbeid med sikkerhetsorganisasjoner og grupper i mange land. I Norge er Næringslivets Sikkerhetsråd involvert i utviklingen og gjennomføring av OSPA.