ÅRETS SAP-FORHANDLER: Morten Gram, visedirektør og salgssjef for Itelligence Norden, mellom Ari Pussinen (venstre) og Nicholas Rouse fra SAP.(Foto: Itelligence)

SAP-heder til Intelligence

Kåret til årets beste nordiske SAP-forhandler

Publisert Sist oppdatert

Da 270 deltagere og 99 partnere møtte til SAPs partnerkonferanse i København, ble Itelligence Nordic kåret til årets beste forhandler, ifølge en pressemelding.

Begrunnelsen:

Itelligence i Norden har hatt et imponerende 2015 der de har dratt nytte av SAPs innovative løsninger. Itelligences investeringer I det nordiske markedet og deres dedikerte salgsteam har vist store resultater. Nordiske selskaper i alle størrelser har anerkjent Itelligence som en av de ledende og mest innovative forhandlerne av SAPs løsninger. De dekker store deler av SAPs portefølje til både store og mellomstore bedrifter og har hatt imponerende vekst ila året.

– Vi er glade og stolte over å nok en gang motta prisen som årets SAP reseller og ser på det som et positivt klapp på skulderen at SAP anerkjenner vårt arbeid. Itelligence investerer i Norden og vi utvider vår tilstedeværelse både i Norge, Sverige og Danmark. Vi fokuserer på å være dyktige innen SAPs nyeste utviklinger slik at vi kan være en attraktiv og fokusert partner som bidrar til å utvikle kundenes forretning, sier Nicolaj Vang Jessen, som er administrerende direktør i Itelligence Nordic.