DIGITALISERING I FOKUS: Byggebransjen møttes til en fullsatt konferansesal på næringslivets hus med effektiviseringen og digitaliseringen av byggebransjen i fokus. (Foto: BSN)

Tilbake etter fire år

Med over 120 påmeldte var det en fullsatt sal som fikk med seg BuildingSmart Norge-konferansen.

Det er hele 4 år siden buildingSmart Norge arrangerte konferansen sist. Onsdag denne uken møttes bransjen til en fullsatt konferansesal på næringslivets hus med effektiviseringen og digitaliseringen av byggebransjen i fokus.

Konferansen ble holdt med et bredt spekter av deltakere og foredragsholdere fra hele byggenæringen som delte sin kunnskap og erfaring rundt tema: Åpne standarder - et krav for effektivisering og digitalisering i byggebransjen.

Høyt teknisk nivå

– Vi er veldig fornøyde med engasjementet vi fikk ved gårsdagens buildingSmart Norge konferanse, sier Alexander Brage Hansen, administrerende direktør i buildingSmart Norge, i en pressemelding. Han fortsetter:

– Det var inspirerende å se så mange entusiastiske og engasjerte mennesker samlet for en konferanse på et relativt høyt teknisk nivå.

Konferansen inkluderte foredrag fra blant annet Statsbygg, Multiconsult, Kartverket, PDT Norge, Trøndelag fylkeskommune og Byggevareindustrien, samt oppdateringer og foredrag fra flere av “romledere” i buildingSmart Norges nettverk.

– Dette var en konferanse av medlemmene våre, for medlemmene våre. Vi ønsket å arrangere noe som turte å gå litt mer teknisk i dybden, noe jeg tror vi fikk til med stor suksess i går, avslutter Hansen.