MATCH: Cordel og Bygglet jobber mot samme type kunder, men i hvert vårt land, sier CEO Gustav Line i Cordel Norden. (Foto: Arkiv)
MATCH: Cordel og Bygglet jobber mot samme type kunder, men i hvert vårt land, sier CEO Gustav Line i Cordel Norden. (Foto: Arkiv)

Compello størst på EHF

Felles faktura fra strøm- og nettleverandører bidrar til at Compello​ er større en både Evry og Visma på EHF-transaksjoner.

Publisert Sist oppdatert

Compello styrker sin posisjon som leverandør av elektroniske transaksjoner og topper nå listen over aksesspunkt, med flest EHF-fakturaer i Norge, ifølge pressemelding.

De skriver at de med over 750.000 transaksjoner i måneden behandler flere meldinger enn gigantene Evry og Visma, og mer enn Nets og Basware tilsammen.

Stor i kraftmarkedet

Admimistrerende direktør Gustav Line i Compello Gruppen ser en god posisjon i det norske kraftmarkedet som en av årsakene til at Compello nå øker volumet Det siste året har gjennomfakturering blitt en viktig faktor for fakturering i kraftbransjen, og her blir standardformatet EHF (Elektronisk handelsformat) benyttet.

Gjennomfakturering betyr at kunden kan få én felles faktura for strøm og nettleie. Dette krever at nettleier og kraftleverandør må utveksle fakturadata.

Compello Gruppen har mer enn 90 ansatte i Norge, Sverige og Tyskland og et partnernettverk med mer enn 50 partnere i Norge.