OPPTUR: Infinigate vokser kraftig i Norden, forteller Thomas Hagelid. (Foto: CF-Wesenberg)

Infinigate eksklusiv RSA-distributør

RSA går bort fra tidligere kanalstrategi med flere forhandlere i samme land.

Publisert Sist oppdatert

Infinigate  øker fokus på RSA og blir eksklusiv distributør for RSA i Norden, ifølge pressemelding

RSA har i flere år hatt en distribusjonsstrategi som innebærer to eller flere distributører i ulike land. Som en del av RSAs nye kanalstrategi, konsolideres også distribusjonsleddet. I Norden har RSA og Infinigate kommet til enighet om å sammen styrke fokuset, og videreutvikle den nordiske forhandlerkanalen.

Inviterer forhandlere

I Norge og Sverige gjelder dette fra 4. november 2016, og i Finland er Infinigate eksklusiv distributør fra 1. januar 2017. I Danmark har RSA stadig en modell med to distributører.

– Vi er stolte over å kunne presentere et økt fokus, og et styrket samarbeid med RSA på et nordisk nivå. RSA er definitivt en av verdens ledende aktører innen it-sikkerhet og cybercrime, og de fortsetter drive utviklingen innen sterk autentisering, aksesskontroll, nettverkssikkerhet og analyse, og DLP, SIEM og Security Management. Vi oppfordrer alle forhandlere som har samarbeidet med den tidligere distributøren i Norge om å ta kontakt med oss, så setter vi opp møter med sikte på å øke fokus og motivasjon for RSA og deres ledende portefølje av løsninger, sier Thomas Hagelid, som er nordisk sjef i Infinigate

Infinigate er en verdiskapende it-sikkerhetsdistributør som fokuserer og støtter sikkerhets produkter og løsninger som krever et høyt nivå av ekspertise og kunnskap. Konsernet har rundt 250 ansatte og opererer i 8 europeiske land.