STABILT: Inge Dahl i Ingram Micro håper oppdateringen av Windows 10 vil sette fart i salget. (Foto: IDG)

Itegra tar inn Samsung mobil

Itegra skal nå også distribuere Samsungs mobiltelefoner og nettbrett. Nå søker de ambassadører i B2B-markedet.

Itegra er nå ifølge en pressemelding en fullverdig distributør av Samsung mobil og nettbrett. Den ferske avtalen gir ytterligere muligheter for breddedistributøren.

– Den nye distribusjonsavtalen gjelder for Samsung mobil og nettbrett til både retail- og B2B-kunder. Den vil komplementere eksisterende distribusjonssortiment på monitor, LFD, print, lagring, tv og AV-produkter, noe som gjør at Itegras Samsung-sortimentet vil utgjøre over 400 lagerførte varenummer, sier daglig leder Jan Erik Svendsen i Itegra. 

Søker Samsung-ambassadører

Itegra ble en del av Komplett-konsernet i 2007 og fusjonerte i 2014 med Norek. Selskapet håper at en utvidet avtale med Samsung vil bidra til en enda enklere hverdag for forhandlere.

– Itegra-kundene får nå økt tilgjengelighet til alt på ett sted. I tillegg vil de få tilgang på kompetanse på alle produktgrupper, og ikke minst færre leveranser til forhandler eller forhandlers kunde, sier Svendsen videre i pressemeldingen.

Itegra vil iverksette en bred satsing på tilbehørsprodukter til mobil og nettbrett. Dette er viktige fortjeneste-produkter for forhandlerne.

– Dette gir spesielt muligheter innenfor B2B hvor vi har mange forhandlere som kan bli gode Samsung-ambassadører, sier Svendsen.