VERDIØKENDE: Intranet Distribusjon trekker på erfaringene sine som tidligere MSP når de skal bistå kundene sine, sier daglig leder Atle Opstvedt. (Foto: Intranet)

Tech-Arrow til Intranet

Intranet distribusjon utvider porteføljen med Tech-Arrow, som har spesialisert seg på neste generasjons informasjonshåndtering.

Publisert Sist oppdatert

For å øke bredden i spekteret av løsninger utvider Intranet Distribusjon porteføljen med produsenten Tech-Arrow, ifølge pressemelding.

Tech-Arrows produktspekter omfatter informasjonshåndtering, arkivering, behandling og migrasjons-produkter.

Microsoft-fokus

I første omgang vil Intranet Distribusjons tilby produktet Officegate. Officegate er fokusert på produktivitet og effektivitet for Outlook, O365, Exchange, Windows server, SharePoint og andre tredjeparts kilder.

Internet Distribusjon forteller at Tech-Arrow har vunnet tilliten til hundrevis av kunder i ulike bransjer over hele verden, deriblant flere på Fortune 500-listen. Hovedkontoret ligger i Bratislava, med kontorer i USA, Tyskland og Hong Kong. Kjerneteamet i selskapet er eksperter innen informasjonsforvaltning og arkivering, av e-post, filer og dokumenter, og de har samarbeidet i over ti år.

Intranet Distribusjonhar sitt utspring som lokal MSP/ISP og er idag en verdiøkende distributør innen sikring, -drift og tilgjengelighet av it-infrastruktur.