TOTALLØSNING: Andreas Hisdal er glad for å ha fått Virke på kundelisten. (Foto: Atle Skretting)
TOTALLØSNING: Andreas Hisdal er glad for å ha fått Virke på kundelisten. (Foto: Atle Skretting)

Axactor velger Intility

Leverer helhetlig it-plattform til ekspansivt konsern.

Publisert Sist oppdatert

Det børsnoterte inkassoselskapet Axactor velger Intilitys it-plattformtjeneste for sitt internasjonale it-miljø, ifølge en pressemelding.

Valget skal gi tilgang til en komplett enterprise-grade it-plattform som skal understøtte selskapets pågående digitalisering av egen kjernevirksomhet.

Til nye markeder

Axactor har nylig kjøpt opp de to ledende spanske inkassoselskapene ALD Abogados og Geslico, det italienske inkassoselskapet CS Union samt det norske inkassoselskapet IKAS. I tillegg til oppkjøp i Spania, Norge og Italia går Axactor i disse dager inn i stadig flere vekstmarkeder.

Avtalen gir selskapet ubegrenset tilgang til compute og lagring, sanntids speiling av alle applikasjoner og data, en komplett sikkerhetsinfrastruktur og tett integrasjon med et stadig økende antall public cloud-tjenester slik som Microsoft Azure, Salesforce, Office 365 og AWS.

-- I tråd med vår vekststrategi er vi avhengige av en it-plattform som er robust, fleksibel og skalerbar. For oss handler det om å utnytte kraften og mulighetene som ligger i digitalisering av vår inkassovirksomhet. Vi trenger partnere som kan understøtte denne strategien og valget av Intility er et ledd i denne satsingen, sier Endre Rangnes, som er administrerende direktør i Axactor.

-- Axactor representerer en veldig spennende kunde for Intility. Vi ser frem til å kunne bidra med vår løsning i utviklingen av et stadig mer omfattende og integrert it-miljø på tvers av flere ulike land, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility.