TOTALLØSNING: Andreas Hisdal er glad for å ha fått Virke på kundelisten. (Foto: Atle Skretting)

Virke valgte Intility

Avtalen med Hovedorganisasjonen Virke har en verdi på 10 millioner kroner over tre år.

Publisert Sist oppdatert

Ved å velge Intility får Virke tilgang til en komplett Workplace-as-a-Service-tjeneste og en skybasert i-plattform for virksomhetskritiske systemer, ifølge pressemelding. Plattformtjenesten skal også understøtte arbeidet med å digitalisere kjernevirksomheten.

Videreutvikle og digitalisere

– Etter en grundig prosess ble vår totalvurdering at Intility best sammenfaller med de kravene vi stiller til en fremtidsrettet, velfungerende og helhetlig løsning for vårt it-miljø. Vi ser frem til å samarbeide med Intility for å ivareta en effektiv it-hverdag for alle våre medarbeidere og ikke minst videreutvikle bruken av digitale løsninger i vår egen virksomhet, sier Per Hamann, direktør i Virke.

– Vi er glade over at Virke har valgt Intility. Vi ser frem til å kunne bidra med å gi Virke en velfungerende it-hverdag og de beste forutsetninger for å digitalisere egen kjernevirksomhet, sier Andreas Hisdal, administrerende direktør i Intility.

Virke er den største hovedorganisasjonen for norsk handel og tjenesteytende næringer og representerer over 20.500 virksomheter som tilsammen utgjør over 225.000 arbeidsplasser.