Foto: Withings

Withings lanserer ScanWatch Nova: Smartklokke med fokus på helse

Det franske selskapet Withings introduserer et nytt smartur med analoge visere, avanserte helsefunksjoner og en batteritid på opptil 30 dager.

Publisert Sist oppdatert

Franske Withings har lansert ScanWatch Nova, et helt nytt smartur med analoge visere og fokus på helse.

Withings er ikke noe nytt navn innen eHelse, og mange vil kjenne smart-badevektene deres. Eller de andre klokkene, for den saks skyld. Withings has sitt eget lille økosystem, med app på iOS som styring.

Og selv om ScanWatch Nova altså ser ut som et ikke helt uvanlig dykkerur med analoge visere så er det fullt av avanserte digitale sensorer under overflaten.

 Smartklokken inkluderer mulighet for EKG-måling av hjertefunksjon, målinger av åndedrettsystemet, måling av puls og kroppstemperatur, måling av oksygenmetningen i blodet, i tillegg til å være en aktivitetsmåler.

ScanWatch Nova skiller seg ut fra andre smart-klokker ved et mer diskret ytre, og selv den lille skjermen i urskiven har kun gråtoner. 

Diameteren er 42mm, med en vekt på kun 63g (uten rem). Urkassen er i rustfritt stål, med bezel i keramikk og rustfritt stål. Glasset er i safir, og burde dermed være ganske så ripebestandig. Kronen er tilsvarende i rustfritt stål, og urskiven fås i flere farger. 

Klokken er vanntett ned til 10 atmosfærers trykk, og batteritiden er opptil 30 dager. Ladetiden er 2 timer ved hjelp av en USB-C dockingstasjon. Klokken kommuniserer trådløst med iPhone over Bluetooth LE (og du må forresten ha en smarttelefon for oppsett av klokken, en Mac vil ikke være tilstrekkelig). 

Prisen er £ 549.95. Sjekk ut en promo-video under.

Les mer hos Withings her.