DISK I SPEIL: LaCie Mirror er både en disk og et stykke konseptkunst.

LaCies nye harddisk er et speil

Gjør det lettere å spionere på jobb-naboen.

Publisert Sist oppdatert

Hvis øynene er sjelens speil, og dine filer er et speilbilde på deg selv - ja, da er LaCies nye eksterne harddisk et symbol på nettopp det.

LaCie Mirror er en portabel ekstern harddisk med én terabyte kapasitet og strømtilførsel over USB 3.0-ledningen. I seg selv ikke noe ekstra-ordinært ved det. Men det er det ytre som er det spesielle med denne disken.

Gorilla-glass

Det utvendige skallet er kledd med ripefritt Corning Gorilla Glass 3. Men under glasset er den en perfekt reflekterende flate, slik at disken i prinsippet er et speil.

Kombinert med det eksklusive, medølgende stativet i Makassar ibenholt kan du dermed sette inn kontaktlinser eller justere sminken uanstrengt.

Konseptkunst

LaCie Mirror er designet av Pauline Deltour, og er omtrent like mye konseptkunst som lagringsplass. Men hvorfor ikke - nesten rart at ingen så langt har laget en ekstern disk som sitter i musen, tastaturet, penneholderen, tape-dispenseren eller hva ellers man har på skrivebordet.

Pris ved direktebestilling fra LaCie er 300 euro (cirka 2745 kroner) - frakt og norske avgifter tilkommer.

Hvis den kommer til norske forhandlere, er det rimelig å anta at prisen blir betraktelig lavere, vi antar rundt 2500 kroner.

Du kan lese mer om LaCie Mirror her

Se en promo-video her.

Via LaCie.