Sun frister med gratismaskin

Test en Sun og publiser dine erfaringer, oppfordrer Sun Microsystems i Norge. Den som har de beste innspillene vinner retten til gratis bruk for evig tid.

Publisert Sist oppdatert

I USA har denne "Open Performance Contest" vært en kjempesuksess med over 3 000 systemer ute til prøving siden februar. Markedsundersøkelser gjennomført blant de som har deltatt, viser at 94 prosent av de spurte anbefaler andre å delta i programmet, skriver Sun i en pressemelding.

Som en del av programmet inviteres testerne til å gi sin ærlige tilbakemelding på de resultatene de oppnår med sine spesifikke programapplikasjoner, kalt Sun Open Performance Contest.

LES OGSÅ: Frigir Java under Linux

Her inviteres deltakerne til åpent å publisere sine erfaringer, som så blir vurdert av en jury fra både teknisk og markedssiden i Sun. Det skal tilslutt kåres en vinner i hver produktkategori, som vil få retten til å fortsette "testingen" av produktet - det vil si overta maskinen til evig og alltid.

- Sun har endret hele modellen ved å tillate kundene å prøve ut systemene før de bestemmer seg for å kjøpe Sun. Vi oppfordrer alle til å komme og prøve ut våre produkter, og dele sine erfaringer med andre - uansett hva konklusjonene måtte være, sier Christine Beury, markedsdirektør i Sun Microsystems.

Mer informasjon om programmet