GLOBAL: Sopra Steria skal sammen med Pwc levere tjenester til Europa de neste fire årene. Her ved Lillian Røstad, som leder Business Consulting hos Sopra Steria i Skandinavia. (Foto: Sopra Steria)

Sopra Steria og Pwc ut i Europa

De nærmeste fire årene skal de to selskapene levere rådgivnings- og konsulenttjenester til EUs institusjoner og organisasjoner over hele Europa.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en betydelig og strategisk viktig avtale for Sopra Steria, sier Lillian Røstad, direktør for Business Consulting i Sopra Steria Norge, i en pressemelding.

Hun forteller at Sopra Steria vil trekke på konsulenter med relevant erfaring fra samtlige land selskapet har tilstedeværelse i.

Avtalen ligger innenfor feltet informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og innbefatter alt fra e-forvaltning og felleseuropeiske systemer til cybersikkerhet og implementering av EU-direktiver inn i IT-prosjekter.

– Vi vil også bistå med rådgivning knyttet til ny og innovativ bruk av teknologi, som kunstig intelligens, block-chain, tingenes internett og stordata, for å nevne noe, sier Røstad.