BLIR ADM.DIR.: Kaja Narum tar over etter Thomas Kronen i Orange Cyberdefence Norway.
BLIR ADM.DIR.: Kaja Narum tar over etter Thomas Kronen i Orange Cyberdefence Norway.

Kaja Narum blir ny leder i Orange Cyberdefence Norge

Endringer i ledergruppen til sikkerhetsselskapet.

Kaja Narum, en sikkerhetsekspert med over 20 års erfaring fra ledende selskaper som Trend Micro, RSA, Palo Alto Networks, Verizon Enterprise Solutions og IBM, tiltrer som ny administrerende direktør i Orange Cyberdefence Norway.

Narum tar over etter Thomas Kronen, som har ledet Orange Cyberdefense i Norge siden 2017.

Narum har, ifølge en pressemelding fra selskapet, omfattende erfaring med sikkerhets- og tjenesteutvikling og kommer fra stillingen som Senior Vice President Global Service Lines i Orange Cyberdefense Group. Narum vil nå lede selskapet mot en ledende posisjon innen cybersikkerhet i Norge. Med disse endringene i ledergruppen er Orange Cyberdefense Norway AS godt posisjonert for å fortsette sin raske utvikling og posisjonere seg som en leder av cybersikkerhetstjenester i Norge, heter det i meldingen.

- Vi vil benytte anledningen til å takke Thomas Kronen for hans harde arbeid og dedikasjon som administrerende direktør i Orange Cyberdefense Norway AS. Kronen har ledet selskapet med en imponerende innsats siden 2017 og har bidratt til selskapets suksess gjennom en betydelig økning i antall ansatte og en utvidelse av ulike fagområder innen cybersikkerhet. Vi ønsker ham alt godt i hans fremtidige karriere, sier Leif Gyllenberg – Nordisk EVP i Orange Cyberdefense gruppen.