TEST | Epos 869 Anc

IKKE TRÅDLØSE: En av fordelene er den suverene lydkvaliteten. En av ulempene er at du ikke får den trådløse friheten, som du gjerne får med andre Bluetooth-hodetelefoner. (Skjermdump: Atea)

Kablede hodetelefoner fra Epos

Epos har kommet med et nytt par arbeidstelefoner laget for kontoret, hjemmet og alt i mellom.

Publisert Sist oppdatert

Det første jeg la merke til var at disse hodetelefonene er kablet, og derfor ikke bruker Bluetooth, noe vi ikke ser mye av for tiden. Det har sine fordeler.

Først og fremst gir det bedre lydkvalitet enn vanlige Bluetooth-hodetelefoner, det samme gjelder for mikrofonen. Disse ser også bra ut da de er små og komfortable og sitter godt på ørene. 

Øreputene, som er laget av syntetisk lær, er komfortable og gode til å isolere lyd. De er likevel ikke veldig pustende, og kan bli litt varme til tider. Du kan også justere størrelsen til ditt hode, og det fungerer bra. I pakken får du med en nyttig bærepose og en USB-C til USB-A adapter. 

Funksjoner 

Her får du alt du trenger; blant annet aktiv støydemping, adaptive digitale mikrofoner, Talk Thru og andre smarte funksjoner. 

Støydempingen er ganske grei, da den blokkerer ut en god del bakgrunnslyder og hjelper deg med å konsentrere deg om arbeidet ditt. 

Med Talk Thru-modusen hører du lydene rundt deg bra, og med høy kvalitet. Mikrofonen fungerer også suverent med bra kvalitet og god lyddemping, som lar de du snakker med høre deg klart selv i de mest bråkete omgivelsene. 

Her har vi et headset med mye nyttig teknologi som fungerer suverent hjemme eller på kontoret. Disse er ikke trådløse, noe som har sine fordeler og ulemper.

Hodetelefonene kommer også med et par fysiske knapper: en ANC-knapp, en volumslider for å justere lydvolumet, samtaleknapp og en justerbar mikrofon som kan brukes begge veier. På hver av sidene får man også en lysindikator som viser om mikrofonen er på eller ikke. 

Alt i alt 

Så hva synes jeg om dette paret med arbeidstelefoner? Jo, her har vi et headset med mye nyttig teknologi som fungerer suverent hjemme eller på kontoret. Disse er ikke trådløse, noe som har sine fordeler og ulemper. Når det kommer til fordelene, er den suverene lydkvaliteten og mikrofonen, noe du ikke får med de fleste Bluetooth-hodetelefoner. En av ulempene er at du ikke får den trådløse friheten som med andre Bluetooth-hodetelefoner. Om  dette ikke er noe du må ha - så er dette et suverent par med arbeids-hodetelefoner som har mye å tilby.