SAMMEN: Integrasjonen vil legge til rette for direkte import av kandidater fra Talentechs tre rekrutteringsløsninger til CatalystOnes HR-system. (Foto: Catalyustone)
SAMMEN: Integrasjonen vil legge til rette for direkte import av kandidater fra Talentechs tre rekrutteringsløsninger til CatalystOnes HR-system. (Foto: Catalyustone)

Ny integrasjon fra Catalystone og Talentech

Ønsker å gi bedre håndtering av HR-data fra søknad til oppsigelse.

Publisert Sist oppdatert

HR-techselskapene, Catalystone og Talentech har utvidet et allerede eksisterende samarbeid til nå også å omfatte rekrutteringsløsningene Talent Recruiter og Webcruiter. Partnerskapet mellom de to selskapene ble opprinnelig bygget opp rundt en integrasjon mellom Talentechs Reachmee og Catalystones HR-system, men vil nå bli ytterligere styrket til også å omfatte de nye løsningene.

– Noen av kundene våre rekrutterer hundrevis av nye ansatte hver måned, og ved å kunne importere dem direkte til HR-systemet, optimaliserer vi brukeropplevelsen og sparer betydelig tid ved å slippe å legge inn data i flere systemer, sier Jens Borgen, Country Manager i Talentech.

Integrasjonen vil legge til rette for direkte import av kandidater fra Talentechs tre rekrutteringsløsninger til Catalystones HR-system. Den nye integrasjonsmuligheten er nå tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder.

– Vi er veldig fornøyde med å utvide partnerskapet vårt med Talentech, som utvilsomt er en av de største og mest etablerte teknologileverandørene innenfor rekruttering i Skandinavia. Sammen kan vi tilby våre kunder en sømløs medarbeideropplevelse fra søknad til oppsigelse, sier Avtar S. Jasser, administrerende direktør i Catalystone.